TecnoGirl es suma a Xnergic, un moviment creat a l’entorn universitari del TecnoCampus que pretén despertar vocacions tecnològiques en els joves de 12 a 18 anys i que us presenta per a aquest projecte quatre tallers amb l’objectiu de donar a conèixer, de manera pràctica i vivencial (learning by doing), les possibilitats que ofereixen les enginyeries. Així contagiarem la passió per programar o per desenvolupar tecnologia.

T’oferim tallers especialitzats en les següents àrees:

Tallers Xnergic:

Taller d’animació 2D amb Unity

Taller d’iniciació en l’animació dels videojocs, en el qual es treballarà sobre un personatge en 2D amb el motor de Unity. S’explicaran els conceptes bàsics d’animació com el timing i l’spacing per poder començar a crear una animació

Biblioteca Antoni Comas. 13 de desembre. 18 h

Biblioteca Pompeu Fabra. 4 d’octubre. 18 h

Adreçat a joves de 12 a 16 anys

Places limitades. Amb inscripció prèvia

Taller de muntatge d’un videojoc

Al taller d’aquest any aprendrem a crear un joc estil FlappyBird. S’ensenyarà a canviar el personatge principal i modificar-lo com els alumnes vulguin, a manipular els assets (elements que formen l’escenari del joc) per crear un disseny de nivell exclusiu, i per últim treballarem com funciona el codi del moviment del protagonista.

Biblioteca Pompeu Fabra: Divendres 29 de novembre.18h

Biblioteca Antoni Comas: Divendres 25 d’octubre. 18h.

Adreçat a joves de 12 a 16 anys

Places limitades. Amb inscripció prèvia

Tallers BiblioLab:

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació amb metodologies innovadores i creatives i en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.

En aquest projecte s’oferiran dos BiblioLabs amb l’objectiu d’experimentar i fomentar el coneixement a través de la ciència i la tecnologia.

Crea un invent de Leonardo amb Lego Wedo

Aquest 2019 fa 500 anys de la mort de Leonardo Da Vinci, un gran inventor, creador de màquines i artista del Renaixement. Per això li volem fer un tribut amb aquest taller, en què l’objectiu serà crear una de les seves màquines. Ho farem amb Lego i amb un motor, i podrem escollir el material per construir-la.

📣 Nova data: dilluns 25 de novembre.

Biblioteca Antoni Comas

Per a joves de 12 a 16 anys

Places limitades Amb inscripció prèvia a les biblioteques

Wall.e robot amb moviment

Crearem aquest robot a partir de plantilles de cartró i fusta i hi instal·larem un mecanisme de rodament, un motor elèctric, una pila, un circuit elèctric i un interruptor per tal que pugui desplaçar-se.
Pintarem i decorarem la part externa del robot i utilitzarem un plòter de tall per reproduir els detalls finals de decoració (engranatges, peces, etc.).

Biblioteca Antoni Comas. Dv 15/11. 17:30 h

Per a joves de 12 a 16 anys

Places limitades Amb inscripció prèvia a les biblioteques

l

Inscripcions als tallers

 

Inscriu-te als tallers enviant un email al centre on s’hi imparteixen

Inscripcions als tallers a la Biblioteca Pompeu Fabra i al TecnoCampus

 

Telèfon 93 741 29 20

Inscripcions als tallers a la Biblioteca Antoni Comas

 

Telèfon 93 702 28 13

Click to access the login or register cheese